‘Ook gewone iPhone 15 design gelekt’

News
donderdag, 23 februari 2023 om 11:30
iphone 14 prof1672917626
Er komt geleidelijk steeds meer naar buiten over de iPhone 15. Onlangs lekte er bijvoorbeeld een design van de iPhone 15 Pro. Nu lijkt ook het design van de ‘gewone’ iPhone 15 gelekt.
De iPhone heeft nu een paar jaar min of meer hetzelfde design gebruikt, maar met de iPhone 15 maakt Apple weer wat grotere veranderingen. Zo bleek onlangs al de de iPhone 15 Pro waarschijnlijk minder hoekig is en eindelijk overstapt op USB-C. Via 9to5Mac zijn nu afbeeldingen opgedoken die hetzelfde suggereren voor de gewone iPhone 15.
Maar dat is niet het enige waarin de iPhone 15 zich onderscheidt van de iPhone 14. Zo lijkt het standaardmodel van de nieuwe generatie ook een Dynamic Island te krijgen. Bij de iPhone 14 was dat nog alleen voor de Pro-modellen weggelegd.
Ook wordt het scherm van de iPhone 15 waarschijnlijk iets groter. Het scherm wordt ongeveer 6,2 inch. Dat is nog altijd kleiner dan een Plus- of Pro Max-model, maar groter dan eerdere standaard-modellen.

Valt de iPhone 15 toch tegen?

Ondanks alle veranderingen lijkt het mogelijk dat de iPhone 15 de wereld niet bepaald op zijn kop gaat zetten. Apple is namelijk vrij druk bezig met een VR-headset die dit jaar uit moet komen. Daar zouden zoveel mensen aan werken dat er bijna niemand meer over is om nieuwe software-features voor de nieuwe iPhone te ontwikkelen.