‘Gelekte afbeeldingen tonen iPhone 15 design’

News
vrijdag, 17 februari 2023 om 13:00
apple 132960
Aangezien de iPhone jaarlijks op een min of meer vast moment uitkomt, komt informatie over de nieuwe iPhone vaak al snel na de release van de vorige. De iPhone 15 is geen uitzondering geweest. Gelekte renders en een foto lijken enkele geruchten te bevestigen.
Het ziet er al enige tijd naar uit dat de iPhone 15 wat meer gaat veranderen dan de iPhone 15. Zo zou de nieuwe smartphone van Apple overstappen op USB-C voor het opladen en zou er een nieuw design gepland staan. Nieuwe afbeeldingen van de telefoon lijken dat te bevestigen.
Renders van de telefoon, gemaakt door hoesjesmaker Ian Zelbo laten bijvoorbeeld zien dat de nieuwe iPhone wat meer rondingen heeft (via 9to5Mac). De afgelopen paar versies van de telefoon waren vrij hoekig. Maar op de iPhone 15 buigt het scherm iets af naar de rand. Ook is het camera-eiland wat dikker, wat suggereert dat de iPhone 15 nieuwe lenzen of sensoren krijgt.
De renders worden aangevuld door een foto, gelekt door Unknownz21, die in het verleden betrouwbaar is gebleken. Hierop is duidelijk te zien dat de nieuwe iPhone een USB-C poort heeft, iets wat Apple onder druk van de EU wat sneller doorvoert dan het bedrijf zelf waarschijnlijk had gewild. De foto laat ook zien dat de rand lijkt op die van de Apple Watch Ultra, wat geruchten ondersteunt dat de iPhone 15 Pro een titanium frame krijgt.

Minder features voor de iPhone 15?

Hoewel het design van de iPhone 15 dus onder handen lijkt genomen, gaan er tegengestelde geruchten over de features van de telefoon. Apple zou vrij veel ontwikkelaars op de Mixed Reality headset die waarschijnlijk dit jaar verschijnt hebben gezet. Daardoor zouden er nog maar weinig mensen beschikbaar zijn geweest om nieuwe features voor de iPhone 15 te ontwikkelen.

Populair Nieuws