Dr. Dre en Snoop Dogg werken aan muziek voor nieuwe GTA game

News
donderdag, 28 oktober 2021 om 10:30
gta online teamf1631115245
Dr. Dre zou muziek maken voor een nieuwe GTA game. Dit vertelde Snoop Dogg tijdens een interview met Rolling Stone. Snoop Dogg zou zelf ook meewerken aan de muziek.
Volgens Snoop Dogg zou Dr. Dre bezig zijn met het maken van nieuwe muziek, een deel daarvan is voor de GTA reeks. Snoop Dogg zelf zei dat het over een nieuwe game zou gaan die uit gaat komen.

Zal de muziek zijn voor GTA 6?

Het is maar de vraag waar de muziek die door Dr. Dre gemaakt zou worden voor gebruikt gaat worden. Snoop Dogg heeft het dan wel over een nieuwe GTA game die uitkomt, maar dit hoeft niet GTA 6 te zijn. Het kan net zo goed zijn voor de GTA Enhanced Edition die uit gaat komen op de next-gen consoles. Rockstar is namelijk al langer bezig met het toevoegen van nieuwe radiostations in GTA Online.
Rolling Stone heeft ook contact opgenomen met Rockstar en Dr. Dre. Beiden zeggen niets over de uitspraken van Snoop Dogg. Het lijkt dus niet de bedoeling te zijn geweest dat dit nieuws nu uit zou komen.
Waar de muziek dan voor gebruikt zal gaan worden zal binnenkort wel duidelijk worden. De enhanced editie van GTA 5 komt namelijk in maart uit.
Mocht daar niet nieuwe muziek van Dr. Dre in zitten, is de kans groot dat de muziek voor een andere GTA game wordt gebruikt, en dat is dan waarschijnlijk GTA 6.

Populair Nieuws