Ontwikkeling Elden Ring afgerond

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 8:00
elden ringf1624265795
De ontwikkeling van de aankomende actie-RPG Elden Ring is afgerond. De game is goud gegaan en ligt dus op schema voor zijn releasedatum van 25 februari.
Elden Ring, de nieuwe game van FromSoftware, is 'goud' gegaan, wat betekent dat de ontwikkeling van de game is afgerond. Dit werd in een recente presentatie, gefilmd in december voor de Taipei game Show 2022, bevestigd door Yasuhiro Kitao, producer van de game. Nu de ontwikkeling af is, ligt de game op schema voor haar release in februari.
Verder wordt er in de video gemeld dat de ‘master’ van de game af is en is opgestuurd naar de partijen die hem moeten goedkeuren. Het team zou nu aan een patch werken die op de dag van release moet verschijnen, zodat alles in de game op rolletjes draait. De downloadgrootte voor de PlayStation 5-versie van de game ligt zonder die day one patch rond de 44,47 GB. Hoeveel je daar nog bij moet rekenen voor de patch is nog onbekend.
Eerder deze maand is ook al de Character creator van Elden Ring gelekt. Er is namelijk een gesloten test geweest voor de game, waarvan nu een video is verspreid. In de video zijn de menu's te zien waarin je je karakter kan aanpassen.

Elden Ring release is volgende maand

Elden Ring is in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Deze ontwikkelaar is bekend van onder andere de games Dark Souls en Bloodborne. Verder heeft George R.R. Martin, de schrijver bekend van A Song of Ice and Fire, meegeholpen aan het schrijven van het verhaal van de game. Elden Ring verschijnt op 25 februari voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.