'Battlefield 2042 Portal Mode wordt free-to-play'

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 8:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Battlefield 2042 is niet zo'n succes. Er zitten veel fouten in, waardoor veel spelers hebben besloten om de game niet te kopen. Onlangs ging er een gerucht rond dat de game Free-To-Play zou gaan worden, maar volgens Tom Henderson, een bekende insider, zal het net iets anders worden aangepakt. Niet de hele game, maar de Portal Mode zou namelijk gratis worden.
Eerder zei Tom Henderson dat EA erg teleurgesteld was in Battlefield 2042 en daarom zou besluiten om de game Free-To-Play te maken. Nu heeft hij op YouTube een video geplaatst waarin hij duidelijker uitlegt wat EA van plan zou zijn.

Wat gaat EA doen met Battlefield 2042?

Volgens Henderson zou EA niet van plan zijn om Battlefield 2042 volledig Free-To-Play te maken. Henderson beweert nu dat EA er naar kijkt om een populaire gamemodus Free-To-Play te maken. Dit kan dan de Portal gamemodus zijn, maar ook bijvoorbeeld Hazard Zone.
EA hoopt hierdoor dat spelers dus de gratis gamemodus spelen en er achter zullen gaan komen dat de game leuk is. De bedoeling is dat spelers zo geïnteresseerd raken in de volledige game en er dus voor kiezen om de hele game aan te schaffen.
Henderson denkt ook al te weten wanneer EA haar plannen voor de game bekend zal gaan maken. Er is namelijk op 1 februari een 'earnings call'. EA komt dan met cijfers naar buiten om aan haar aandeelhouders te laten zien wat het bedrijf voor omzet heeft behaald. Volgens Henderson zal daar ook de toekomst van Battlefield 2042 worden besproken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties