PlayStation neemt Amsterdam over met lichtshow

  Donderdag was het na lang wachten dan eindelijk zover, de release van de PlayStation 5. Het nieuws kan je bijna niet ontgaan zijn, maar toch vond PlayStation blijkbaar dat die echt aan niemand dit aan zich voorbij mocht laten gaan. Om dat we zolang hebben gewacht vond PlayStation het een mooi moment om nog één keer de PS5 in de aandacht te zetten en huurde wereldwijd vele mooie locaties af.

  Sony

  PlayStation huurde deze locaties wereldwijd zeker niet zonder reden af. PlayStation koos in heel wat landen waar de PlayStation 5 donderdag uitkwam een locatie uit, die ze voor heel even volledig in een PS5 thema toverden. De verschillende locaties kregen allemaal een vette lichtshow als promotiestunt voor de release van de PlayStation 5.

  PlayStation nam Amsterdam voor eventjes over

  Binnen Nederland maakten PlayStation de keuze voor de A’DAM Toren die gelegen is aan de Rivier het IJ in Amsterdam. De karakteristieke A’DAM Toren werd voor heel eventjes omgetoverd tot een PS5 toren. De lichtshow duurde maar heel eventjes, maar gelukkig deelden PlayStation Nederland de beelden met ons.

  Prachtige beelden vanuit Italië

  De A’DAM Toren was zeker niet de enige locatie. Het hoofdkantoor van Sony kreeg bijvoorbeeld ook zo’n spectaculaire lichtshow. Maar ook vanuit bijvoorbeeld Engeland, Italië en Servië kregen we prachtige beelden van zo’n lichtshow.

  Veel commotie rondom de PS5 release

  Met deze promotiestunt speelden PlayStation erg slim in op de release van de PlayStation 5. De vijfde generatie PlayStation kwam donderdag eindelijk uit, maar door een groot tekort aan consoles moeten veel mensen alsnog wachten.

  Al deze commotie zorgden voor veel ergernis, maar op z’n tijd ook voor veel hilariteit. Op social media leek er soms niks anders te bestaan dan de PlayStation 5. De leukste sociaal media berichten rondom de release van de PlayStation 5 kun je hier lezen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.