‘OnePlus 9 Lite wordt opvolger OnePlus 8T’

News
donderdag, 24 december 2020 om 12:00
oneplus8t screenf1608801191
Over drie maanden in maart 2021 zullen alle ogen gericht zijn op OnePlus, want dan gaat de Chinese smartphone-fabrikant hoogstwaarschijnlijk de OnePlus 9 aankondigen. De verwachting was al lange tijd dat fabrikant de OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro zou gaan aankondigen, maar het lijkt er nu ook op of er in maart een goedkopere OnePlus 9 Lite op de markt komt.

Hoge verwachtingen

De officiële release is natuurlijk pas in maart volgend jaar, maar de geruchten worden wel steeds concreter. We moeten nog even afwachten hoe die er dan gaat uitzien, maar mogelijk zou het gaan om een goedkopere OnePlus 8T, het paradepaardje van dit moment. De OnePlus 8T kreeg een paar maanden terug van ons een 8,5 op schaal van 10. Als de OnePlus 9 dit wil evenaren moet het dus van goede huizen komen.

Hoe gaat de nieuwste OnePlus eruitzien?

Hoewel we nog niet weten hoe de nieuwe OnePlus 9 Lite er eventueel uit zal gaan zien, hebben we wel al een indicatie. Recent lekten er namelijk foto’s van de OnePlus 9 en op het eerste oog zag hij er weer strak uit. Daarnaast zagen we een groot 6,55 inch scherm en aan de achterkant drie camera’s in de linkerbovenhoek.
De OnePlus 8T verkoopt erg goed, maar vanwege het relatief hoge kostenplaatje laten sommige mensen hem toch links liggen. Een goedkopere OnePlus 9 Lite zou dit probleem mogelijk kunnen oplossen.