Halo Infinite komt gewoon naar Xbox One

News
donderdag, 24 december 2020 om 12:30
halo infinitef1632209469
Halo Infinite, wat de grote launchtitel van de Xbox Series X moest worden, zal gelukkig voor veel spelers gewoon naar de Xbox One komen. De game die vlak voor de release van de Xbox Series X toch uitgesteld moest worden draagt natuurlijk veel hype met zich mee. Halo titels doen het natuurlijk altijd goed en dit lijkt een speciale te worden.

Angst van fans

Master Chief keert terug in Halo Infinite en dus ook op de Xbox One. Velen waren bang dat de makers van de game, 343 Industries, ervoor zouden kiezen om de game alleen op de next-gen console uit te brengen. De nieuwe titels die uitkwamen voor de Xbox One kregen namelijk regelmatig commentaar wegens veel bugs, omdat de console de games eigenlijk gewoon net niet goed genoeg kan runnen. Hier is 343 Industries met Halo Infinite niet bang voor.

Makers reageren

De makers van de game reageerde op de vraag van fans, die bang waren dat ze een nieuwe console zouden moeten kopen om Halo Infinite te spelen. John Junyszek, community manager van 343, reageerde op fans met een simpele tweet dat de game ook gewoon op Xbox One zou komen. Ook een woordvoerder van 343 Industries ontkende het gerucht.
De game werd vlak voor de release van de Xbox Series X alsnog uitgesteld. De makers waren nog niet tevreden met de graphics van de game en besloten dat dit echt beter moest voordat ze de game uitbrachten. Natuurlijk was Halo Infinite niet de enige game die afgelopen jaar werd uitgesteld, maar voor Xbox-gamers was dit toch wel een grote tegenvaller. Halo is dan ook al jaren de grootste Xbox exclusive die er is.