Eerste foto’s van de OnePlus 9 gelekt

News
donderdag, 17 december 2020 om 13:30
xgn google image
Het Chinese OnePlus weet de laatste jaren steeds maar haar plek te veroveren op de smartphonemarkt en komt binnenkort alweer met een nieuw model. Het nieuwste model, de OnePlus 9, komt naar verwachting in het voorjaar van 2021 in de markt. Er is nu al een hoop bekend over het toestel.

Hoe gaat de OnePlus 9 eruit zien?

Eerder deze week verschenen er op het internet foto’s van OnePlus 9 en het ziet er op het eerste oog weer strak uit. Aan de voorkant zien we een groot 6,55 inch scherm, vrijwel zonder schermranden maar wel met een kleine frontcamera linksboven in het scherm. Als we het toestel omdraaien vinden we aan de achterkant een camera met drie lenzen in de linkerbovenhoek.
Daarnaast zien we op de foto’s ook de standaarddingen als een USB-C port, speaker gril, aan-/uitknop, schuifregelaar voor de meldingen en natuurlijk een gleuf voor de simkaart. Het laatste model, de OnePlus 8T is op de Europese markt verkrijgbaar in het zilver en in het groen. Op deze foto’s zien we een zilveren OnePlus 9, maar het is natuurlijk nog niet bekend welke kleur dit toestel mee zal krijgen.

Onrust binnen OnePlus

Het Chinese merk OnePlus bestaat pas sinds 2013 en is opgericht door twee oud-werknemers van OPPO, een andere grote Chinese smartphonefabrikant. OnePlus is dan ook niet geheel toevallig een dochteronderneming van OPPO. Recent vertrok Carl Pei, één van de oprichters van OnePlus, vrij plotseling na een interne machtsstrijd.

Populair Nieuws