Nieuwe on-demand zender binnenkort in Nederland

News
dinsdag, 10 mei 2022 om 13:30
the godfatherf1644334843
We kiezen tegenwoordig steeds vaker voor streaming of andere on-demand mogelijkheden in plaats van reguliere tv. Binnenkort wordt de keuze weer een stukje groter, want Paramount Network lanceert zeer binnenkort in Nederland. De zender is een kleine voorbode van de streamingdienst SkyShowtime.
Vanaf 24 mei kun je in Nederland Paramount Network ontvangen. Deze zender is een Video On Demand (VOD) dienst van de welbekende productiemaatschappij Paramount. Via deze zender kun je series als Star Trek: Enterprise en het wat recentere Yellowstone zien.
Ook kun je films kijken via de zender. Klassiekers als The Godfater en Forrest Gump behoren tot het aanbod. Ook zal de Sonic the Hedgehog-film op Paramount Network te zien zijn.
Paramount Network zal opgenomen worden in het basispakket van de meeste providers. Het vervangt de zender Spike, die in het buitenland al veel eerder werd vervangen door Paramount Network. De zender is vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Paramount Network als voorbode voor SkyShowtime?

Paramount Network is niet de enige on-demand dienst die Paramount-content gaat brengen in Nederland. Ergens dit jaar moet ook de nieuwe streamingdienst SkyShowtime verschijnen. Deze dienst biedt de content van de Amerikaanse streamingdiensten Paramount+ en Peacock, maar het is nog steeds niet helemaal duidelijk wanneer de dienst begint.
Op deze dienst worden verschillende originals verwacht. Zo heeft Paramount+ onlangs de Halo-serie uitgebracht. Ook krijgt het Sonic-filmuniversum een serie rondom Knuckles, tevens te zien op Paramount+. Naar verwachting zal dit ook allemaal op SkyShowtime te zien zijn.

Populair Nieuws