Officiële Pokémon TikTok-account deelt filmpje vol scheldwoorden

News
zaterdag, 14 januari 2023 om 13:30
pexels mentatdgt 1049622f1645719289
Wie het Japanse account van Pokémon volgt op TikTok zal gisteren raar opgekeken hebben. Het account plaatste namelijk een opvallend filmpje op de app vol scheldwoorden.
Het officiële TikTok-account van Pokémon deelde gisteren een filmpje met Lucario en Pikachu, waarin de eerste Pokémon stilstaat terwijl Pikachu vrolijk rond hem heen huppelt. Zo nu en dan probeert de elektrische muis zijn handen te klappen, wat het liedje onder het filmpje opdraagt: ‘’If you’re f*cking happy and you motherf*cking know it, clap your motherf*cking hands.’’
Het duurde niet lang voor het filmpje verwijderd werd, maar natuurlijk had iemand het allang gefilmd en op Twitter geplaatst:

Foutje?

Aangezien het om het Japanse account gaat en de tekst erg snel wordt gezongen, is het mogelijk dat de werknemer die het filmpje postte er geen erg in had dat dit niet de gewone, kindvriendelijke versie van ‘If You’re Happy and You Know It, Clap Your Hands’ is. Ook kan het natuurlijk zijn dat de werknemer zich zeer bewust was van de tekst en het zonder toestemming van The Pokémon Company gewoon zo plaatste. Op het moment van schrijven is het filmpje nog niet opnieuw geplaatst met de kindvriendelijke versie van het liedje.
  • Bestel nu Pokémon Scarlet of Violet voor 49,99 euro in plaats van 56,99!
Er is momenteel genoeg gaande rondom de geliefde franchise. Zo krijgen de meest recente games, Scarlet en Violet, volgende maand een update, en neemt de anime op dit moment afscheid van Ash en Pikachu in een aantal speciale afleveringen. Daarbij keren drie grote iconen terug: Brock, Misty en de legendarische theme song.

Populair Nieuws