Hele goede film nu al te streamen op Disney+

News
zaterdag, 14 januari 2023 om 13:00
disneylogof1632855639
Disney+ gooit er weer een knaller uit. Want een hele goede film, die vast en zeker in menig top lijstje van 2022 staat, is nu al te streamen op Disney+. Deze film wil je absoluut gezien hebben!
De film waar we het over hebben heet The Menu. Misschien denk je nu aan een saaie film over eten, maar dat is zeker niet het geval. Deze film is ontzettend spannend en vooral ook heel bizar. Wat vrij normaal begint eindigt onwijs vreemd en je zal op het einde zeker op het puntje van je stoel zitten!

Waar gaat The Menu precies over?

Op Disney+ staat de volgende omschrijving: 'Het jonge stel Margot en Tyler (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) reist naar een afgelegen elite-eiland om te dineren in een exclusief restaurant, alwaar een mysterieuze chef (Ralph Fiennes) een overdadig en duur menu heeft voorbereid. Maar al snel wordt duidelijk dat de pretentieuze verwende gasten een schokkende avond te wachten staat. Het begrip consumeren krijgt een hilarisch angstaanjagende betekenis in deze zwarte komedie met Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light en John Leguizamo. The Menu is reregisseerd door Mark Mylod en geschreven door Seth Reiss en Will Tracy.'

Hoe de bad guys in een hele familie zitten

Ralph Fiennes wordt vaker als bad guys gescast. Velen kennen hem wellicht als Voldemort in The Harry Potter films. Wist je overigens dat zijn neefje Hero Fiennes is? Jawel, de jongen die in alle After films speelt. Overigens kreeg hij ook een bad ass rol(letje) in The Woman King en kon daarmee een beetje loskomen van zijn Hardin-imago. Oom Joseph Fiennes speelt overigens de bad guy in de tvhitserie The Handmaide's Tale.
Anya Taylor-Joy kennen we natuurlijk van de Netflix schaakhit The Queen's Gambit. Ook zat ze in The Northman.