Obi-Wan serie zal niet teleurstellen volgens McGregor

News
woensdag, 22 september 2021 om 19:00
Dat zegt acteur Ewan McGregor ten minste. De acteur werd geïnterviewd door Variety. Het interview vond plaats nadat McGegor een Emmy had gewonnen voor een rol in een Netflix show. Volgens hem is het filmen van de serie klaar en zal deze niet teleurstellen.
McGregor is erg enthousiast over de nieuwe serie. Hij had het erg naar zijn zin tijdens de opnames en volgens hem met fantastische mensen gewerkt. Hij is ook onder de indruk van de gebruikte techniek. Dat is erg anders dan de technologie die gebruikt werd in de vorige Star Wars films waar hij in speelde.
De laatste keer dat McGregor in de rol van Obi-Wan Kenobi kroop was in 2005. Dit was voor de film Revenge of the Sith. Het is dus ook niet raar dat de techniek erg vooruit is gegaan in de tussentijd.
Over de serie is verder nog niet heel veel naar buiten gekomen. Wel al wel bekend is gemaakt is dat de look van Kenobi er wel anders uit zal gaan zien dan wat we gewend zijn. Wel is de cast al voordat het filmen begon bekendgemaakt.

De show

De show zal gaan over Obi-Wan tien jaar na de gebeurtenissen van de Star Wars trilogie. Na de val van de Jedi Order verstopt Obi-Wan zich. Het is zijn taak om Luke Skywalker te beschermen. In de serie zal Obi-Wan ook weer tegenover Darth Vader staan.
De serie zal waarschijnlijk vanaf volgend jaar te zien zijn.

Populair Nieuws