Nvidia bevestigt noch ontkent God of War en meer naar PC

News
dinsdag, 14 september 2021 om 16:00
god of war ragnarokf1631221018
In een artikel van gisteren ging het over de komst van God of War naar PC. Dit zou blijken uit een gelekte GeForce lijst van Nvidia, waar games in staan die getest worden. Nvidia heeft bevestigt dat de lijst echt is, maar kan niet bevestigen dat de games die erin staan ook daadwerkelijk naar PC zullen komen.
In een blog van Ighor July wordt uitgelegd hoe de gelekte lijst te vinden was. Door te graven in de data van GeForce NOW, en de streamingdienst te ontgrendelen, heeft hij de lijst kunnen vinden.
Een woordvoerder van Nvidia zegt tegen Wcfftech dat het bedrijf weet dat de lijst gelekt is. De titels zouden alleen intern gebruikt worden als test en bevestigen dus niet of een game in de lijst wel of niet naar PC komt. Nvidia heeft ervoor gezorgd dat de lijst niet meer in te zien is.
Er staan verschillende games in de lijst zoals God of War, Batman Citybuilder, GTA 3 Remastered en nog veel meer titels. Hoewel het zeker kan dat sommige titels nooit echt op PC zullen verschijnen, zitten er toch een paar opvallende namen bij. Er staan namelijk een aantal GTA remastered versies in. Deze zouden volgens bronnen al gemaakt worden door Rockstar.

Echte ports voor PC?

Een hoop van de games in de lijst zijn echte games waar momenteel aan gewerkt wordt. Het kan dus best dat we er een aantal van zullen zien uitkomen op PC. Het is dus nog niet uitgesloten dat God of War, of andere titels in de lijst naar PC komen. We moeten gewoon afwachten totdat er een officiële bevestiging naar buiten komt.

Populair Nieuws