Nu korting op het LEGO Nintendo Entertainment System bij Intertoys!

News
maandag, 12 april 2021 om 14:30
Nintendo fans opgelet! Met het LEGO Nintendo Entertainment System kun je je eigen Nintendo spelcomputer bouwen met LEGO-blokjes. Dit pakket kun je nu kopen bij Intertoys. Voor welke prijs kan je het nu aanschaffen?
Met het LEGO Nintendo Entertainment System kun je klassieke Super Mario Bros gameplay beleven doordat je met het Mario figuur de interactieve functies van de televisie activeert.

Het LEGO Nintendo Entertainment System

Het LEGO Nintendo Entertainment System is enorm gedetailleerd en vormgegeven met een echte retro-televisie in jaren 80 stijl, die interactief is. Om de televisie te gebruiken moet je de Game Pak in de NES- console doen en aan de hendel draaien van de tv om de 8-bit Mario over het scherm te laten lopen. Dit pakket maakt gebruik van verschillende mechanismen om het poppetje plus het scherm te laten bewegen, iets wat geweldig zal zijn voor echte Nintendo-liefhebbers. Dit allemaal kun je zelf bouwen, inclusief de mechanismen.
Met het nieuwe LEGO pakket kun je alles zelf in elkaar zetten, dus ook de televisie en de NES-console. Als je het Mario-figuur in het scherm wil laten bewegen, moet je het poppetje nog apart aanschaffen. Deze is er namelijk niet standaard bij inbegrepen.
Bekijk hieronder alle details van het systeem:

Korting LEGO pakket bij Intertoys

Het pakket is nu te koop bij Intertoys. Normaal is het te koop voor 230 euro. Maar nu is er 15 procent korting op de set, waardoor je het nu kan kopen voor een bedrag van 195,50 euro.
Klik hier om het Entertainment System te kopen bij Intertoys!
Heb jij het pakket al?

Populair Nieuws