Nu al hints naar Call of Duty: Modern Warfare 4

News
vrijdag, 18 augustus 2023 om 12:30
call of duty modern warfare 2 headerf1666858860
Call of Duty: Modern Warfare 3 moet nog uitkomen, maar nu wordt er al gehint op een vierde deel in de reeks. Volgens narrative director Brian Bloom is Call of Duty: Modern Warfare 3 namelijk niet de laatste game in de reeks.
The Washington Post sprak Bloom over Modern Warfare 3, waarbij ook het mogelijke einde van de reeks ter sprake kwam. De originele Modern Warfare reeks eindigde namelijk met de derde game, maar volgens Bloom gaat de reboot verder. Er zouden al plannen zijn voor verhalen die kunnen worden verteld in toekomstige games met Modern Warfare-karakters.
‘’We beschouwen karakterbogen als eenrichtingsverkeer, maar ze kunnen ook van hun boog vallen, ze kunnen achteruitgaan, mensen kunnen evolueren en verslechteren,’’ aldus Bloom. ‘’Al deze dingen bieden een rijke, vruchtbare bodem om verhalen te vertellen, en dat zal niet stoppen. Sterker nog, ik zou zeggen dat we net begonnen zijn.’’

Trailer Call of Duty: Modern Warfare 3 onthuld

Als we Bloom mogen geloven zou Modern Warfare 4 dus al in de maak zijn. Fans kunnen in de tussentijd in ieder geval uitkijken naar het derde deel die op 10 november verschijnt. De eerste gameplay trailer van deze game werd vannacht getoond tijdens het Warzone event.
Kun je niet wachten tot 10 november, dan kun je de game eerder spelen via een bèta. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de game te pre-orderen, dan wordt je vanzelf uitgenodigd. Wanneer de bèta precies plaatsvindt is nog niet bekend. Wel lijkt het erop dat als je een PlayStation hebt je eerder toegang krijgt.