Nog meer problemen in Call of Duty Modern Warfare 2

News
dinsdag, 20 december 2022 om 10:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Spelers van Call of Duty Modern Warfare 2 hebben weer verschillende problemen gemeld. De release van een grote update heeft voor een hoop nieuwe bugs gezorgd.
Een paar maanden geleden maakte Call of Duty bekend dat 14 december de Season 1 Reloaded update voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 werd uitgebracht.
De update introduceerde een nieuwe versie van de door fans favoriete map Shipment, het allereerste raid-level van de game genaamd Atomgrad en een tijdelijke Warzone Cup-modus die in feite een kopie is van Rocket League maar met ATV’s. Maar het bracht ook een hele reekt bugs en glitches met zich mee.

Nieuwe bugs in Call of Duty Modern Warfare 2

Ten eerste merkten spelers na het installeren van de patch dat hun aangepaste wapenbuilds volledig waren gewist. Sommige verloren één of twee van hun builds terwijl, anderen alles verloren. Infinity Ward identificeerde later het probleem: gouden camo's voor wapens.
In een gerelateerd probleem hebben spelers naar verluidt ook alle wapencamouflage-voortgang verloren, wat nogal wat wrok op sociale mediakanalen veroorzaakte, gezien de hoeveelheid tijd die het kost om deze te ontgrendelen. Infinity Ward meldde dit probleem te hebben opgelost door een UI-probleem aan te halen.
Maar andere problemen in Call of Duty Modern Warfare 2 blijven bestaan.
Sommige spelers die de game na de update starten, krijgen een 'Dev Error 11557’ te zien. Infinity Ward raadt spelers die deze fout tegenkomen aan om de game opnieuw te installeren, maar dat is niet eenvoudig gezien de bestandgrootte van meer dan 200 GB van de game.
Ten slotte kunnen spelers mogelijk geen potjes vinden als ze het spel hervatten vanuit een onderbroken status op consoles.
De consensus onder COD-spelers lijkt te zijn dat Infinity Ward teveel wordt uitgestrekt, nadat Modern Warfare 2, Warzone 2.0 en DMZ snel achter elkaar zijn uitgebracht met weinig tijd om de initiële problemen weg te werken.