Nog meer bonussen voor Moonshiners in Red Dead Online

News
woensdag, 22 juni 2022 om 15:45
red dead online moonshiner wagonf1580293341
Het is al een goede maand om lekker veel alcohol te stoken in Red Dead Online, maar Rockstar maakt het nu nog aantrekkelijker. In de game kan je nu namelijk profiteren van nog meer bonussen.
De maand juni staat helemaal in het teken van Moonshiners. Spelers met de specialistische rol kunnen op het moment profiteren van veel voordelen, kortingen en extra beloningen. Zo kan je je carriere als Moonshiner beginnen voor vijf goudstaven minder, je mash aanvullen met veel korting en extra veel dollars en ervaringspunten verdienen voor alle Moonshine sales en Moonshiner Story Missions.
Deze week komt daar nog een mooie bonus bij. Moonshiners die namelijk Rank 20 hebben bereikt en een Moonshiner Sale voltooien, krijgen een coupon voor 40 procent korting op een Established of Distinguished Moonshiner Role Item. En als je vijf sales binnen een week maakt, dan krijg je een speciale versie van de Manteca Hat.

Meer voordelen in Red Dead Online

Ben je geen Moonshiner, dan kan je alsnog profiteren van veel extra's de komende dagen. Zo staat er weer een nieuwe modus centraal in de Featured Series. Voor elk potje Hardcore Public Enemy Series dat je speelt, krijg je twee keer zoveel XP dan normaal.
Ondertussen kan je twee keer zoveel dollars, ervaringspunten en goudstukjes krijgen voor Blood Money Contracts en 50 procent keer dollar en XP als je Free Roam Missions en Events speelt met je Posse. En vergeet ook niet om het volgende kledingstuk voor je gratis Community Outfit te scoren!