T-Mobile storing legt het internet plat

News
woensdag, 22 juni 2022 om 16:00
storingf1623744697
Heb je een abonnement bij T-Mobile, dan is de kans aanwezig dat je momenteel geen toegang hebt tot het internet. De provider lijkt namelijk last te hebben van een storing, waardoor met name het internet wordt aangetast.
We zijn vandaag de dag enorm afhankelijk van het internet. Zonder toegang tot het wereldwijde web kunnen we niet onze social media bijhouden, geen films en series kijken via streamingdiensten, geen avondeten bestellen en zelfs niet naar onze favoriete muziek luisteren. Het is dan ook een flink probleem als een provider last heeft van een internetstoring.
Helaas lijkt dat momenteel het geval te zijn bij T-Mobile. Bij Allestoringen.nl komen er namelijk veel meldingen binnen over een storing bij de provider. Het probleem lijkt zich voornamelijk voor te doen in de randstad. De meeste klachten komen namelijk binnen uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De meldingen gaan met name over vast internet van T-Mobile, maar sommige klanten melden ook ze problemen hebben met TV.

Wanneer is de T-Mobile storing opgelost?

Via social media wordt er nog geen melding gemaakt van een storing bij T-Mobile. Via de dekkingskaart van de provider kan je lokaal kijken of er problemen zijn met het internet of dat de problemen mogelijk ergens anders liggen.