No Time To Die wordt de langste James Bond film ooit

News
dinsdag, 14 september 2021 om 11:00
no time to die st 8 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1664806675
Na jaren van wachten komt deze maand eindelijk No Time To Die in de bioscoop. Fans kunnen lekker van de film gaan genieten, want het wordt de langste James Bond film tot nu toe.
De James Bond films zijn nooit heel kort geweest, maar voor No Time To Die neemt productiemaatschappij Metro-Goldwyn-Mayer echt de tijd. IndieWire meldt namelijk dat No Time To Die de langste James Bond tot nu toe wordt. De zit in de bioscoop zal maar liefst 163 minuten duren, bijna twee uur en drie kwartier.
No Time To Die neemt daarmee het stokje over van Spectre, die momenteel nog officieel het record in handen heeft. Die film was namelijk 148 minuten lang. De James Bond films met Daniel Craig zijn sowieso consistent lang, want de eerste verschijning van de blonde Bond was ook al 144 minuten - wat destijds weer het record brak. Alleen Quantum of Solace was met een uur en 45 minuten opvallend kort, maar die wordt door velen ook gezien als de slechtste Bond film met Daniel Craig in de hoofdrol.

Flink wat vertraging voor No Time To Die

Fans hebben ook lang moeten wachten op de release van No Time To Die. De film stond namelijk origineel gepland om uit te komen in november 2019, maar werd uitgesteld tot februari 2020 en vervolgens april 2020. Daarna gooide het coronavirus roet in het eten, waardoor de film opnieuw meerdere keren werd uitgesteld. Maar op 30 september kunnen we eindelijk van het laatste Bond project met Daniel Craig genieten.
In No Time To Die heeft James Bond zijn carrière als spion opgegeven. Nadat collega en vriend Felix Leiter hem alleen om hulp vraagt, besluit hij om nog één keer zijn tuxedo aan te trekken en een Martini te bestellen. Hij moet het daarbij opnemen tegen een mysterieuze villain genaamd Safin (Rami Malek) die een wel heel dodelijk plan voor ogen heeft.