Geheime ability in Breath of the Wild 4 jaar later ontdekt

News
dinsdag, 14 september 2021 om 11:30
xgn google image
Terwijl The Legend of Zelda Breath of the Wild inmiddels al meer dan vier jaar oud is, zijn er nog steeds geheimen om te ontdekken. Zo blijkt uit een nieuwe fanvideo die op Reddit is opgedoken. Deze laat zien dat een speciale combinatie voor een nieuwe gameplaymogelijkheid zorgt.
Het betreft een specifieke manier van vliegen die je vrij kunt spelen door een aantal voorwerpen klaar te houden in Breath of the Wild. Bij het gebruik van de Spicy Peppers door deze in de lucht te gooien kun je namelijk drie keer via een updraft jezelf naar een hoger niveau lanceren.
Door de Spicy Peppers in de lucht te gooien en deze vervolgens met je Flaming Arrows te raken kun je namelijk een extra updraft creëren. Deze kun je vervolgens gebruiken om nog verdere hoogte te pakken met je glider. Door drie keer via een updraft hoog in de lucht te belanden kun je in de game op plekken komen die hiervoor niet toegankelijk waren.
Check de video hieronder zelf:

The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 onderweg

Dat er vier jaar na de release nog steeds geheimen in The Legend of Zelda Breath of the Wild worden ontdekt, maakt fans lekker warm voor het vervolg. The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 staat namelijk voor 2022 op de planning, al heeft Nintendo nog geen officiële releasedatum uit de doeken gedaan.

Populair Nieuws