Nog één keer Tears of the Kingdom gameplay in aantocht

News
maandag, 08 mei 2023 om 11:00
tears of the kingdom ganondorff1681903750
De week waarin Tears of the Kingdom uitkomt is eindelijk aangebroken. Maar ondanks dat de release dichtbij is, heeft Nintendo nog altijd niet bijzonder veel van de game laten zien. Vlak voor de release komt er nog één keer een grote gameplay showcase.
Enkele weken geleden werd een spectaculaire laatste trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom getoond. Die zag er veelbelovend uit, maar wie liever uitgebreide gameplay wil dan korte flitsen in een trailer, heeft nog maar weinig van de nieuwe game kunnen zien. Daar komt binnenkort verandering in.
Er wordt later deze week namelijk van alles getoond in een Treehouse Live, een format dat Nintendo normaal tijdens E3 gebruikt voor gameplay demonstraties. Deze uitzending telt af naar de midnight launch van de game in de Nintendo Store in New York. Dat betekent helaas door het tijdsverschil dat hij in Europa op een wat onhandige tijd wordt uitgezonden.

Wanneer is de Treehouse Live voor Tears of the Kingdom?

De stream begint namelijk om 3.45 uur in de nacht van donderdag 11 mei op vrijdag 12 mei. Wie de Treehouse dus wil zien moet laat opblijven of vroeg opstaan. De game wordt in vier segmenten getoond, waarna er nog meer live content volgt, al is niet duidelijk wat dat zal inhouden.
Overigens is het ook zo dat als je de game digitaal koopt of al hebt gekocht, je tegen de tijd dat de Treehouse Live wordt uitgezonden zelf al aan de slag kunt met de game. Je kunt hem namelijk spelen vanaf middernacht op 12 mei. Wel zou je de Treehouse Live dan nog kunnen kijken voor tips.