Zelda Tears of the Kingdom blijkt kleiner dan gedacht

News
zaterdag, 06 mei 2023 om 10:00
The Legend of Zelda Tears of the Kingdom staat voor de deur. Met nog een week te gaan tot de release maken fans zich op voor een reusachtige wereld om te verkennen. Toch lijkt de game nu een stukje kleiner te zijn dan oorspronkelijk gedacht. Nintendo heeft de file size van de game namelijk verkleind.
In februari werd duidelijk dat The Legend of Zelda Tears of the Kingdom zo'n 18,2 GB zou worden. De officiele file size is nu alleen onthuld en die is om onverklaarbare redenen een stukje kleiner. De game blijkt namelijk slechts 16 GB te zijn. Waardoor de game wat kleiner is, is niet duidelijk.
Ondanks de kleinere file size is de game nog steeds de grootste Switch-game ooit gemaakt door Nintendo als we afgaan op de grootte van de file sizes van games voor de Nintendo Switch. Voorheen was The Legend of Zelda: Breath of the Wild de grootste game op de Nintendo Switch met een grootte van 14,4 GB.
De voorganger van Tears of the Kingdom was alleen ook een gigantische game en afgaande op de grootte van de game zal deze nog een stukje groter zijn. Hoeveel uur je daadwerkelijk met de game bezig bent, zal blijken over een week. Dan verschijnt het nieuwe avontuur van Link en Zelda!
Kom alvast een beetje in de smaak met deze nieuwe trailer!

Populair Nieuws

Laatste Reacties