'Nintendo Switch Pro wordt donderdag onthuld'

News
dinsdag, 01 juni 2021 om 15:30
nintendo switch xgnf1671722238
De regenbuien aan Nintendo Switch Pro geruchten houden maar niet op. Nu is voorbijgekomen dat de verbeterde versie van de Nintendo Switch deze week wordt aangekondigd en dat lijkt zelfs donderdag al te gaan gebeuren.
Nick Baker, de oprichter van XboxEra laat op Twitter weten dat het nieuwe model van de Nintendo Switch donderdag al onthuld zou moeten worden. Baker was een van de eerste insiders die meldde dat er informatie over de aankomende E3-presentatie van Square Enix was gelekt, waarna niet veel langer er geruchten online verschenen over een soulsborne-achtige Final Fantasy-game.
Baker geeft nu aan op Twitter dat de aankondiging van de Nintendo Switch Pro, of de ‘Super Nintendo Switch’, zoals hij het zou noemen, aanstaande donderdag al plaats gaat vinden. Hij meldt hier wel bij “dat de aankondiging al eerder is uitgesteld en dat dit wederom kan gebeuren.” Eerst kwam er voornamelijk langs dat de betere Nintendo Switch eind vorige week al onthuld had moeten worden, maar dit ook niet is gebeurd.

Geruchten blijven geruchten

We moeten dit vooralsnog met een korreltje zout nemen. Geruchten zijn nou eenmaal geruchten en niets definitiefs. We wachten geduldig op een officiële onthulling vanuit Nintendo, maar met de hoeveelheid lekken en beweringen die steeds meer opspelen, lijkt de kans continu groter te worden op een ware onthulling.
Bloomberg meldde ook eerder al dat de Nintendo Switch Pro vóór E3 onthuld gaat worden en geeft een release van september/oktober aan, zodat ontwikkelaars hun nieuwste games kunnen tonen voor het nieuwste systeem.