Update - 'Nintendo Switch Pro release gepland voor september/oktober'

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 11:00
nintendo switch pro mock upf1616500491
Een nieuw rapport van Bloomberg stelt dat de Nintendo Switch Pro release voor later dit jaar gepland staat. De nieuwe console, vermoedelijk de New Nintendo Switch genaamd, kan in september al klaar zijn om in de winkel te verschijnen. Ook oktober wordt als mogelijke releasemaand genoemd.

Update 2 - Nintendo Switch Pro onthulling komt snel

Op 27 mei leek het er op dat de Nintendo Switch Pro mogelijk al onthuld zou worden op de dag zelf. Dat gebeurde uiteindelijk niet, maar op Twitter deelt Joe Anderson nieuw bewijs dat het nieuwe Switch-model snel onthuld wordt. Op Amazon is namelijk al een artikelpagina gelekt van de Nintendo Switch Pro. Deze lijkt de naam New Nintendo Switch Pro te dragen, maar dit kan natuurlijk een placeholder zijn. Dat gebeurt wel vaker in dit soort situaties.

Update - Reveal Nintendo Switch Pro reveal mogelijk vandaag

Er wordt alleen maar meer olie op het vuur gegooid rondom de Nintendo Switch Pro. Journalist Ryan Brown meldt dat hij van meerdere anonieme bronnen heeft gehoord dat de reveal van de Nintendo Switch Pro dichterbij is dan iedereen denkt. De onthulling zou zelfs vandaag al kunnen zijn.
Het nieuwe rapport geeft tevens een aantal nieuwe details over de New Nintendo Switch zelf. Zo zou de prijs een stukje hoger komen te liggen dan de 299 dollar (329 euro) die het huidige model kost. Daarnaast lijkt de officiële onthulling ook dichterbij te zijn dan oorspronkelijk gedacht.
Bloomberg stelt dat Nintendo de console nog voor E3 2021 uit de doeken gaat doen. Dat betekent dat de console in de komende twee weken mogelijk al onthuld wordt. Dit zou worden gedaan om vervolgens tijdens E3 2021 de volledige capaciteiten van de New Nintendo Switch te tonen.
pexels kevin williams 5801558f1631870606

De Nintendo Switch Pro heeft een nieuwe naam

Waar velen de nieuwe Nintendo Switch al tijden de Nintendo Switch Pro noemen, lijkt deze nu de New Nintendo Switch te gaan heten. Bronnen laten Bloomberg tevens weten dat het duurdere model samen met de Nintendo Switch Lite het originele model moet gaan vervangen. De duurdere prijs zou daarnaast te maken hebben met het feit dat de onderdelen voor de nieuwe revisie van de hybrideconsole duurder zijn. Een specifieke prijs is nog niet bekend.
Eerder lekte natuurlijk wel al een groot deel van de specificaties. Zo zou de nieuwe hybride een 7-inch scherm krijgen en zou de Switch in de dock tot 4K moeten draaien. Het scherm zelf zou een OLED-display krijgen. Je kunt er alles over horen in de XGN Cast, waarbij we alle details alvast voor je op een rijtje hebben gezet.

Populair Nieuws