Update - God of War Ragnarok titel en logo zijn onofficieel

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 11:30
god of warf1622101018
In een nieuwe dia in Sony’s investeerdersrapport is er een nieuw logo van God of War Ragnarok verschenen met een nieuwe titel voor de sequel. Toch kunnen we de God of War Ragnarok titel en logo voor de PS5 die hierin staan niet compleet geloven.

Update - Sony geeft duidelijkheid

Sony heeft tegenover IGN laten weten dat de titel en het logo van de nieuwe God of War nog niet vast staan. De foto die werd gebruikt voor de interne presentatie blijkt niet juist te zijn. De reactie luidt als volgt: "De naam en logo voor onze aankomende God of War game zijn nog niet definitief. Een fout logo is per ongeluk gebruikt tijdens onze investeerdersbijeenkomst. We kunnen niet wachten om meer informatie te delen en we bieden onze excuses aan voor de verwarring."
Oorspronkelijke bericht hieronder:
In de eerste teaser die in september 2020 verscheen van de officiële God of War sequel konden we zien dat Ragnarok eraan komt. Sinds dat moment borrelden de geruchten op en dachten veel mensen dat het tweede deel Ragnarok zou gaat heten.
Alhoewel de titel nog niet officieel door ontwikkelaar Santa Monica Studios is bevestigd, is er een grote kans dat God of War Ragnarok daadwerkelijk de titel wordt. Niet alleen omdat de teaser verwijst naar Ragnarok, maar ook doordat Sony in haar eigen investeerdersbijeenkomst nu een logo gebruikt waar duidelijk de naam God of War Ragnarok te zien is.

God of War titel en logo lek voor PS5

Veel fans zijn weer druk aan het speculeren sinds dat de onthulde slide van Sony's presentatie. Hier staan een aantal grote titels voor de PS5 met daarnaast een nieuw logo en titel voor de God of War sequel.
Bekijk hier de gelekte foto van de God of War Ragnarok titel en logo:
Alhoewel nieuws altijd welkom is voor de sequel, lijkt het lek niet helemaal te kloppen. Zo zeggen verschillende bronnen dat het nieuwe lek van het logo en titel van de PS5 sequel door een fan gemaakt zijn en dat iemand van Sony Interactive Entertainment dit neppe logo van Google Image Search vandaan heeft gehaald voor de presentatie. Alhoewel we dit logo en de titel dus niet kunnen geloven, is de kans dat de God of War sequel Ragnarok gaat heten natuurlijk niet compleet verdwenen.
De sequel van de immens populaire PS4/PS5 game volgt hoogstwaarschijnlijk het verhaal op van Kratos en zijn zoon, dat helemaal in het teken staat van de Noorse mythologie. De nieuwe PS5 titel heeft nog geen releasedatum.