Days of Play deals bij Game Mania gestart; klanten kunnen PS5 winnen

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 10:30
days of play ps4 playstation 4 discounts dealsoriginalf1621410467
Ook bij Game Mania zijn de Days of Play deals afgetrapt, waardoor je veel games met hoge korting kunt vinden. Toch heeft Game Mania nog een klapper die veel fans extra interessant zullen vinden. Je kunt namelijk een PS5 winnen als je tijdens de Days of Play profiteert van de aanbiedingen.
Bij Game Mania zijn een scala van deals te vinden die tijdens de Days of Play beschikbaar zijn. Wie tijdens de kortingsactie één van de deelnemende producten koopt, wordt daar dubbel voor beloond. Zo krijg je bij een aankoop namelijk een waardebon van 5 euro voor je volgende aankoop. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een PS5 Digital Edition. Game Mania geeft namelijk een exemplaar weg tussen 26 mei en 9 juni.
De winnaar van de actie zal persoonlijk gecontacteerd worden door Game Mania. Aankopen moeten dus wel tussen specifieke data gedaan worden dat de actie live is. Teven moet het een actieproduct betreffen dat gekocht wordt. Of je dit in de winkel doet of online maakt niet uit.
Hieronder een scala van toffe deals bij de Days of Play actie van Game Mania.
Check hier alle deelnemende producties voor als je een PS5 wil winnen. Naast de speciale producten voor de winactie zijn er natuurlijk ook nog andere deals te vinden. Deze kun je via deze link vinden.

Populair Nieuws