Update - De Nintendo Switch kun je hier weer kopen!

  Door het coronavirus is Nederland vrijwel verplicht om thuis te blijven. Winkels en scholen zijn lange tijd dicht geweest en om verveling te voorkomen worden spelcomputers massaal ingeslagen. De Nintendo Switch is bijna nergens meer te bestellen of in de winkel te kopen. Gelukkig hebben we nog een paar sites voor je gevonden die wel een Nintendo Switch verkopen!

  Update 2 - Switch weer moeilijk aan te slepen

  De Nintendo Switch is zo rond het einde van 2020 weer een hot topic geworden. Hoewel de nieuwe PlayStation 5 en Xbox Series X nu op de markt zijn, is de Nintendo Switch net zo moeilijk aan te slepen. Verschillende, grote webshops hebben de prijzen van de console weer in de lift gegooid. De hybride van Nintendo kost nu minimaal 379 euro in plaats van de gebruikelijke 329 euro.

  Update 1 - Nintendo Switch bestellen weer mogelijk

  Er is veel veranderd als het aankomt op de voorraad van de Nintendo Switch. In het overzicht hierboven hebben we dikgedrukt nieuwe prijzen en bezorgdata toegevoegd van winkels waar je nu nog een Switch kunt bestellen. Ook geven we duidelijk aan welke winkels geen voorraad meer hebben en waar bestellen op dit moment dan ook geen optie is.

  Veel Nederlanders zijn genoodzaakt om elders vermaak te vinden door het coronavirus. Het blijkt dat velen voor de Nintendo Switch kiezen, want de console van het Japanse gamebedrijf is bijna overal niet meer te bestellen of in de winkel te kopen. Waar de console nog wel verkocht wordt, tref je een verhoogde prijs aan bij vele webshops waardoor het bestellen al snel niet doorgaat. Bekijk hieronder waar je nog een Nintendo Switch kunt kopen.

  Nintendo Switch Rood/Blauw bestellen

  Nintendo Switch Grijs bestellen

  Nintendo Switch Animal Crossing Limited Edition bestellen

  Per winkel verschilt het wel hoe lang het duurt voordat de Switch bezorgd wordt. Door het coronavirus kunnen hier geen garanties over gegeven worden. De Nintendo Switch Lite wordt nog wel bij vele winkels verkocht, maar deze kan natuurlijk niet op de televisie aangesloten worden. Wanneer de voorraden van de Switch weer worden aangevuld, is nog maar de vraag.

  Dit artikel is op 24 december 2020 bijgewerkt.

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.