Update - De Nintendo Switch kun je hier weer kopen!

  Door het coronavirus is Nederland vrijwel verplicht om thuis te blijven. Winkels en scholen zijn lange tijd dicht geweest en om verveling te voorkomen worden spelcomputers massaal ingeslagen. De Nintendo Switch is bijna nergens meer te bestellen of in de winkel te kopen. Gelukkig hebben we nog een paar sites voor je gevonden die wel een Nintendo Switch verkopen!

  Veel Nederlanders zijn genoodzaakt om elders vermaak te vinden door het coronavirus. Het blijkt dat velen voor de Nintendo Switch kiezen, want de console van het Japanse gamebedrijf is bijna overal niet meer te bestellen of in de winkel te kopen. Waar de console nog wel verkocht wordt, tref je een verhoogde prijs aan bij vele webshops waardoor het bestellen al snel niet doorgaat. Bekijk hieronder waar je nog een Nintendo Switch kunt kopen.

  Nintendo Switch Rood/Blauw bestellen

  Nintendo Switch Grijs bestellen

  Per winkel verschilt het wel hoe lang het duurt voordat de Switch bezorgd wordt. Door het coronavirus kunnen hier geen garanties over gegeven worden. De Nintendo Switch Lite wordt nog wel bij vele winkels verkocht, maar deze kan natuurlijk niet op de televisie aangesloten worden. Wanneer de voorraden van de Switch weer worden aangevuld, is nog maar de vraag.

  Update - Nintendo Switch bestellen weer mogelijk

  Er is veel veranderd als het aankomt op de voorraad van de Nintendo Switch. In het overzicht hierboven hebben we dikgedrukt nieuwe prijzen en bezorgdata toegevoegd van winkels waar je nu nog een Switch kunt bestellen. Ook geven we duidelijk aan welke winkels geen voorraad meer hebben en waar bestellen op dit moment dan ook geen optie is.

  Dit artikel is op 27 oktober 2020 bijgewerkt.

  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.