Nintendo Switch krijgt er een nieuwe fitness game bij

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 8:30
lets get fitf1645110618
De Nintendo Switch krijgt er een nieuwe fitness game bij. Na Ring Fit Adventure, Fitness Boxing, Knockout Home Fitness en de pas aangekondigde Nintendo Switch Sports, kunnen we ook Let’s Get Fit aan dit rijtje toevoegen.
De Nintendo Switch heeft al een aardige collectie aan fitness games. Nu komt daar ook Let's Get Fit van Ravenscourt, Voxler en Exkee bij. Superhandig natuurlijk al die fitness-games als er straks toch weer een lockdown komt.
In Let’s Get Fit kun je kiezen uit een breed aanbod aan oefeningen, van gymnastiek tot trainingen met hoge intensiteit. Zo kunnen spelers zowel het hele lichaam als specifieke spiergroepen trainen. Wie niet zo goed weet waar te beginnen kan gebruik maken van kant-en-klare trainingsprogramma’s.
Net als met de andere fitness games op de console gebruik je ook bij Let’s Get Fit de Joy-Cons om je bewegingen te registreren. Oefeningen kunnen daarnaast ook uitgevoerd worden met een set elastische banden. Deze ‘straps’ worden geleverd bij de fysieke editie van het spel, maar zijn ook apart verkrijgbaar.
lets get fit2f1645110604

Fitness voor iedereen

Om gemotiveerd te blijven zijn er uitdagingen en een in-game kalender die je vorderingen bijhoudt. Voor de competievelingen onder ons is er ook een online klassement. Met vier verschillende coaches, 100 verschillende fitness-moves en diverse workout-niveaus kan iedereen met Let’s Get Fit aan de slag, of je nu dagelijks naar de sportschool gaat of helemaal niet.
Let's Get Fit is exclusief voor de Nintendo Switch ontwikkeld. De releasedatum is nog niet bekend.