Update - ‘Nintendo Switch 2 reveal is al snel’

News
vrijdag, 09 februari 2024 om 16:00
20211005 switcholed8f1633465772
De Nintendo Switch wordt volgende maand zeven jaar oud. Gezien die hoge leeftijd wordt er dan ook relatief snel een opvolger verwacht. Die wordt volgens een bekende insider al snel onthuld.

Update - 'Maand Switch 2 reveal klopt'

De beweringen van Nate the Hate over een Switch 2 reveal in maart kloppen, als we een andere insider mogen geloven. NecroFelipe, de eigenaar van Universo Nintendo, schrijft op FamiBoards dat hij hetzelfde heeft gehoord over de reveal van Nintendo's nieuwe console. Universo Nintendo en Nate the Hate zijn het er ook over eens dat er volgende week een Nintendo Direct is. Mogelijk zal dus snel blijken of hun bronnen betrouwbaar zijn.
Oorspronkelijk bericht:
Nintendo laat nog altijd niets los over de Nintendo Switch 2. Maar als we geruchten mogen geloven komt die console wel dit jaar uit. De insider Nate the Hate beweert nu dat de reveal nog weleens heel snel kan zijn.
Hij heeft namelijk vorig jaar al gehoord dat er iets staat te gebeuren in maart. Nu beweert hij dat het waarschijnlijk de onthulling is van de Switch 2, misschien al vóór de jaarlijks Game Developers Conference. Dat evenement begint dit jaar op 18 maart, dus de reveal van de Switch zou over minder dan een maand al kunnen zijn.

‘Switch 2 reveal zorgt voor aparte Nintendo Direct’

Omdat de Switch 2 onthulling redelijk snel is, gelooft Nate the Hate dat de eerstvolgende Nintendo Direct een aparte wordt. Die zou zich namelijk vooral richten op third-party games. De Switch 2 heeft volgens de leaker backwards compatibility, dus first-party titels worden bewaard tot na de onthulling van de Switch 2.
Het moet natuurlijk blijken of dit allemaal waar is. Maar Nate the Hate heeft het wel vaker bij het rechte eind. Als zijn eerdere bewering dat er volgende week een Nintendo Direct is klopt, merken we snel genoeg of die inderdaad vol zit met third-party games.