Henry Cavill is geen fan van seksscènes in films

News
vrijdag, 09 februari 2024 om 15:30
Henry Cavill is één van de grootste sekssymbolen in Hollywood op het moment. De acteur is alleen allesbehalve een fan van het schieten van seksscènes en vindt ze ook niet belangrijk.
Door de jaren heen is Henry Cavill al meerdere keren uit de kleren gegaan. De ene keer voor een topless scène, zoals de befaamde scènes in The Witcher waarin hij Geralt of Rivia speelt, en andere keren voor seksscènes.
Maar de acteur is van laatstgenoemde zeker geen fan. Sterker nog, vaak zouden de scènes geen enkel nut hebben voor het verhaal. Dat laat hij weten in de Happy Sad Confused Podcast, waarin hij wordt geïnterviewd samen met regisseur Matthew Vaughn.

“Ik begrijp ze niet - ik ben er geen fan van. Er zijn omstandigheden waarin een seksscène goed is voor een film, in plaats van alleen voor het publiek, maar ik denk dat er tegenwoordig te veel gebruik van wordt gemaakt.”

Tijdens het opnemen van de scènes raakt Cavill vaak oncomfortabel wanneer hij beseft dat het nergens voor nodig is ‘wanneer er mensen in de film of serie zitten met minder kleren aan’. Er is bovendien geen ‘performance’ aanwezig van een acteur.

Geen seks in Warhammer?

Naast acteren, zoals in de nieuwe film Argylle, is Cavill ook bezig met het aansturen van een compleet cinematic universe voor Warhammer 40,000 voor Amazon. Aangezien de acteur de volledige vrijheid daarin heeft, en het bovendien niet echt past in het universum, zullen er waarschijnlijk geen uitgebreide seksscènes in de films en series komen te zitten.

Populair Nieuws