Super Mario 3D World voor Switch aangekondigd

  Nintendo kondigde vanmiddag een nieuwe titel voor de Switch aan: Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Op 12 februari 2021 komt het spel op de markt voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. Nintendo kondigt deze titel aan in verband met het 35-jarig jubileum van Super Mario. Super Mario 3D World is een remaster van het populaire gelijknamige spel voor de Wii U.

  Je kan tegelijk met Mario, Toad, Luigi en Peach spelen en proberen Bowser te slim af te zijn. Een wereld vol 3D-obstakels maakt dit allemaal een stuk lastiger, maar door goede samenwerking en superkrachten is het goed te doen en erg uitdagend. Begin 2017 riepen wij deze game nog uit als een na beste Wii U game ooit! Alleen Mario Kart 8 moest het computerspel toen achter zich laten.

  Ook kan je in het spel het 'kattenpakje' gebruiken, het is een groot wapen die een hoop extra mogelijkheden biedt. Voor de rest heeft een spel een hoop herkenbare elementen van de succesvolle Mario-formule. Tevens komt deze port met een extra uitbreiding, genaamd Bowser's Fury. Wat deze extra content precies voorschotelt is nog onduidelijk. Nintendo maakt hier op een later moment meer over bekend.

  De game komt op 12 februari 2021 uit voor de Nintendo Switch.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.