Nintendo lanceert bijzondere Mario website

News
maandag, 13 februari 2023 om 12:30
mario film bowserf1672141605
Het duurt niet meer zo heel lang voordat de The Super Mario Bros. Movie in de bioscoop te zien is. De marketing voor de film is dan ook in volle gang. Nintendo en Illumination hebben daarom in interessante website gelanceerd.
Het gebeurt tegenwoordig wat minder, maar er was een tijd dat vrijwel elke grote blockbuster een eigen website kreeg ter promotie. Nintendo en Illumination hebben deze manier van marketing weer afgestoft voor de aankomende Mario film. De site draait helemaal om het echte werk van Mario en Luigi, namelijk het loodgietersvak.
Op SMBPlumbing.com maken de gebroeders Mario reclame voor hun eigen loodgietersbedrijf. Zoals ook vaak het geval is met websites echte familiebedrijven, oogt de website wat goedkoop en zijn er delen niet helemaal werken. Ook zijn er reviews te lezen, waaronder een duidelijk review-bomb poging van de voormalige baas van Mario en Luigi.
Helemaal bovenaan de pagina is een tv-spotje te vinden. Daarin rappen Mario en Luigi over hun loodgietersdiensten. Fans van het eerste uur kunnen deze rap herkennen uit de Super Mario Bros. Super Show, die in 1989 op tv was.

Wanneer verschijnt de Super Mario film?

Het duurt niet lang meer voordat we met eigen ogen kunnen zien wat er van de Mario-film terecht is gekomen. Hij draait namelijk al over ongeveer anderhalve maand in de bioscoop. In Nederland is de releasedatum 6 april 2023. Naar verluidt komt hij ook opvallend snel naar Netflix.