Nintendo deelt nieuwe Mario film poster

News
zaterdag, 04 februari 2023 om 13:30
the super mario bros movie nl st 8 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1687511340
Het duurt niet lang meer tot we Super Mario Bros. Movie">The Super Mario Bros. Movie in de bioscopen kunnen zien. Nintendo deelt daarom nu ook een nieuwe poster om fans nog enthousiaster te maken.
Op de poster zien we Mario, Luigi, Peach, Donkey Kong, Toad en Bowser staat onheilspellend achter de groep. Op de achtergrond zien we Mushroom Kingdom, Bowser’s kasteel en Rainbow Road. Ook zijn er veel Koopa Paratroopaa’s te zien, waarvan eentje op de voorgrond staat met de rest van de main cast.
In The Super Mario Bros. Movie komt Mario voor het eerst terecht in Mushroom Kingdom. Al snel ontmoet hij Toad en Peach die hem klaarstomen om het op te nemen tegen Bowser, die naast dat hij een bedreiging voor de wereld vormt, ook nog eens Luigi heeft ontvoerd. Vorig jaar deelde Nintendo tijdens een speciale Direct de officiële trailer waarin de sterrencast bestaande uit Chris Pratt, Jack Black, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen en Kevin Michael Richardson te horen was.

Wanneer kunnen we de Mario film verwachten?

In Nederland draait The Super Mario Bros. Movie vanaf 6 april in de bioscoop. Naar verluidt is de film trouwens al snel te zien op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een deal gesloten met Dreamworks en Illumination, waardoor films van deze studio’s 45 tot 70 dagen in de bioscopen draaien en daarna eerst vier maanden exclusief op de streamingdienst van Peacock te zien zijn. Daarna komen de films terecht op Netflix, waar ze tien maanden lang aangeboden mogen worden.
Dit zou beteken dat we de film dit jaar nog op Netflix kunnen verwachten. Het is wel nog even afwachten of dit ook voor Nederland geldt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties