‘Nintendo komt snel met nieuwe Switch bundel’

News
dinsdag, 21 februari 2023 om 15:30
nintendo switch 3953601 1920f1591859578
Veel Nintendo-liefhebbers zitten angstvallig te wachten op een nieuwe Switch. Die lijkt er nog even niet te komen, maar Nintendo brengt naar verluidt wel een nieuwe bundel op de markt. Die zou helemaal in het teken staat van Mario.
Volgens de inmiddels welbekende leaker billbil-kun ligt er binnenkort een nieuwe Switch-bundel in de winkel. Deze staat helemaal in het teken van Mario en bevat tenminste drie dingen. In de eerste plaats is er natuurlijk een Nintendo Switch en verder bevat de bundel een downloadcode voor Super Mario Odyssey en iets dat verband houdt met de Mario-film (mogelijk een accessoire).
De Switch zelf lijkt niet uniek te zijn aan deze bundel. Het is geen nieuwe speciale editie, maar een heruitgave van een eerdere versie waarvan beide Joy-Cons Mario-rood waren. Het ziet er zelfs naar uit dat het een standaard Switch is en geen OLED-model.

Wanneer is de release van de Mario Switch bundel?

De releasedatum van dit alles is overigens wel interessant. De bundel zou volgens billbil-kun namelijk op 10 maart in de winkel liggen. Die datum staat ook wel bekend als MAR10-dag, dus het is een logisch moment voor een Switch bundel in Mario-thema.
Wat deze releasedatum interessant maakt is dat een ander gerucht over een Switch-release hiermee ontkracht lijkt. De releasedatum van 10 maart was al eerder gespot en in eerste instantie gingen veel mensen ervan uit dat het de releasedatum zou zijn van een speciale Tears of the Kingdom Switch. De Mario-bundel is wat logischer, aangezien een Tears of the Kingdom Switch waarschijnlijk iets dichter op de game zou uitkomen, zoals het geval was met de Splatoon 3 en Pokémon Scarlet en Violet Switches.

Populair Nieuws