Nintendo komt met kleurrijke special edition van de Switch OLED

News
woensdag, 06 juli 2022 om 17:30
De Nintendo Switch OLED is nu al een paar maanden op de markt, maar binnenkort kan je een kleurrijke special edition van de console scoren. Nintendo komt namelijk met een unieke editie voor Splatoon 3.
Liefhebbers van Splatoon kunnen uitkijken naar alweer de derde release sinds 2015. Op 9 september verschijnt namelijk Splatoon 3 voor de Nintendo Switch. En dat is voor Nintendo reden genoeg om te komen met een special edition van de Switch OLED.
Via een video heeft Nintendo namelijk de Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition onthuld. Het is de allereerste speciale versie van de Switch OLED sinds de release van de console in oktober 2021. Momenteel kan je alleen een witte versie en een zwarte versie met rood-blauwe joy-cons van de vernieuwde Switch halen.
De Splatoon 3 Edition heeft niet alleen unieke, kleurrijke joy-cons, maar ook een andere stand. Op het witte is in lichtgrijs verschillende figuren uit de game te zien en linksonder is een gele verfvlek te vinden, die iconisch is voor Splatoon. De Nintendo Switch OLED is vanaf 26 augustus te koop en er zal ook een speciale Nintendo Switch Pro controller en Splatoon 3 Carrying Case verschijnen op 9 september.

Eerdere special editions van de Switch

Ondanks dat de Splatoon 3 Edition de eerste speciale versie is van de Nintendo Switch OLED, heeft het originele model wel al een aantal andere versies gekregen. Zo verscheen er vorig jaar een Limited Mario Edition van de Switch. Daarnaast zijn er ook speciale edities uitgebracht van Fortnite, Animal Crossing New Horizons, Monster Hunter Rise, Super Mario Odyssey, Pokémon Let's Go Pikachu, Super Smash Bros. Ultimate, Diablo III, Dragon Quest XI, Splatoon 2 en meer.
De kans is dan ook groot dat Nintendo gaat komen met nog meer speciale edities van de Nintendo Switch OLED. Eén van de grootste kanshebbers daarvoor is natuurlijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, die in de lente van 2023 uitkomt.

Populair Nieuws