Nintendo komt met fysiek evenement in september

News
dinsdag, 11 april 2023 om 17:00
Nintendo houdt het niet alleen bij digitale shows dit jaar. De uitgever heeft namelijk Nintendo Live 2023 aangekondigd, een fysiek evenement dat wordt georganiseerd in september.
Nadat vorige maand E3 2023 officieel is geannuleerd, zag het er slecht uit voor fysieke evenementen in de Verenigde Staten. Hoewel er namelijk meerdere shows rond dezelfde tijd worden georganiseerd, worden dat vooralsnog pure showcases die online worden georganiseerd. Zo zal Microsoft haar games uit de doeken doen tijdens een grote Xbox Game Showcase.
Maar er is voor gamers toch nog iets om naar uit te kijken als het aankomt op fysieke evenementen. Nintendo heeft namelijk via Twitter de komst van Nintendo Live 2023 aangekondigd. Het evenement zal in september plaatsvinden in Seattle.

Niet de eerste Nintendo Live

Tijdens het event zal er gameplay getoond worden van nieuwe games, kunnen spelers tegen elkaar aan de slag in toernooien, zijn er live optredens en verschillende activiteiten in Nintendo-thema. Wanneer het evenement precies zal plaatsvinden is nog niet bekend, dat zal Nintendo later bekendmaken. De uitgever zal dan ook komen met meer details over het evenement, bijvoorbeeld voor welke games er toernooien georganiseerd worden.
Het is niet de eerste keer dat Nintendo een Nintendo Live event organiseert. Vorig jaar vond het spektakel ook al plaats, maar toen moesten fans afreizen naar Japan. Veel fans hoopten toen nog dat Nintendo Live ook naar andere landen zou komen, wat nu dus het geval is.

Populair Nieuws