Nintendo heeft grote sale in de eShop met korting op 1000 games

News
dinsdag, 26 april 2022 om 18:00
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Het is deze week weer tijd voor een grote sale in de Nintendo eShop. Volgens Nintendo zijn straks meer dan 1000 games in de aanbieding.
Nintendo’s lente-actie begint komende donderdag. Welke games met korting te krijgen zijn is nog niet bekend. De vorige grote Nintendo eShop sale eindigde 17 februari. Ook deze sale bood op meer dan 1000 games kortingen, waaronder grote titels als Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Xenoblade Chronicles 2 en Splatoon 2.
Grote kans dus dat we ook tijdens deze sale deze games of soortgelijke titels met flink wat korting zullen zien. Tot wanneer de sale duurt is nog niet bekend.

Nog meer kortingen op games, films en tech

Nintendo is niet de enige die met prijzen stunt: er zijn op dit moment nog meer sales gaande. Veel webshops doen namelijk aan een voorjaarsopruiming of doen mee aan Koningsdag.
Zo biedt BCC mooie kortingen op onder andere 4K TV’s, laptops, gaming accessoires, smartwatches of smartphones. Bol.com daarentegen houdt een Koningsdag-sale met kortingen op games en films en Amazon heeft een grote uitverkoop op Ubisoft-games. MediaMarkt is ook weer van start gegaan met een nieuwe Red Week, waar je flink kunt besparen op tech.
Als dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog een aantal Switch-, PS5-, PS4- en Xbox-games in de aanbieding voor je op een rijtje gezet. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om flink te besparen op nieuwe games, films en tech.

Populair Nieuws