Scoor deze Switch, PS5, PS4 en Xbox games nu met veel korting!

Article
zaterdag, 23 april 2022 om 12:00
tales of arise headerf1650552281
Ben je op zoek naar een paar goede games om je game-collectie goedkoop aan te vullen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want deze Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox games kan je nu met veel korting scoren!

Tales of Arise

De Tales of-reeks heeft de harten veroverd van veel JRPG-fans. En vorig jaar is ook nog eens van de beste games in de franchise verschenen in de vorm van Tales of Arise. Die topper kan je nu al veel korting scoren bij Nedgame!
Tales of Arise speelt zich af in de wereld van Dahna, dat eeuwen geleden is veroverd door buurland Rena. De Renans regeren met harde hand en gebruiken de bevolking van Dahna als slaven. Het is aan de speler, een gemaskerde slaaf zonder herinneringen, en een mysterieus meisje genaamd Shionne om de tyrannie van Rena te einde te brengen en de bevolking te bevrijden.
Zoals we gewend zijn van de Tales of-reeks mag je daarbij strijden in veel battles, die in tegenstelling tot veel JRPG’s in real-time worden uitgevochten. Je zal dus ook veel aanvallen van vijanden moeten ontwijken en counteren. Daarnaast heeft ontwikkelaar Bandai Namco een Boost Strike-feature toegevoegd, waarmee je vernietigende aanvallen kan uitvoeren samen met je party members. Wil je dus een groots avontuur beleven, dan moet je nu je kans slaan met Tales of Arise.
rune factory 5f1650552428

Rune Factory 5

De laatste jaren zijn farming games weer helemaal in, van het jaarlijkse Farming Simulator tot aan het geprezen Stardew Valley. Dat is ook niet zo vreemd, want het is voor veel mensen een ideale manier om even lekker te ontspannen na een lange dag vol stress.
Vind je de games waarin je alleen een boerderij moet managen iets té rustgevend, dan is Rune Factory 5 perfect voor je. In deze game sluit de protagonist namelijk aan bij een groep rangers genaamd SEED, in het kleine dorpje Rigbarth. Daar krijg je de opdracht om het land te beheren, waaronder het zaaien en oogsten van gewassen.
Maar daar blijft het niet bij, want je moet ook klusjes opknappen voor de bevolking van Rigbarth en vechten tegen monsters om de vrede te bewaren. Een ideale mix dus tussen het ontspannende leven van een boer en het spannende bestaan van een soldaat.
hitman 3 reviewf1611072748

Hitman 3

Wil je je creatieve brein lekker aan het werk laten gaan, dan is Hitman 3 misschien wel iets voor je. De iconische Agent 47 reist namelijk weer de wereld af om meerdere doelwitten uit te schakelen op de meest exotische locaties. Zo zal je onder andere afreizen naar een feestelijke opening in Dubai, een landhuis in Engeland en een treinrit door de Karpaten.
Uiteraard krijg je alle vrijheid op je locaties om je eigen speelstijl te hanteren. Zo kan je vermomd lange als vijanden lopen, omwegen vinden om ongezien van punt A naar punt B te komen of simpelweg je wapens tevoorschijn trekken. Bij het omleggen van je doelwit heb je ook een heel scala opties, van een groots spektakel tot aan een ongeziene kill, waardoor niemand ooit zal weten dat je er was.
Hitman 3 is daarnaast een afsluiter van een ijzersterke trilogie, dat van start is gegaan met het episodische Hitman uit 2016. Ontwikkelaar IO Interactive heeft aangegeven dat we de kale killer voorlopig niet gaan terugzien, dus als je het huidige slotstuk van Agent 47 mee wil maken, dan moet je nu profiteren van de mooie korting op Hitman 3.
crash bandicoot n sane trilogyf1650552557

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

De vergeten platform-held Crash Bandicoot heeft in 2020 eindelijk weer een gloednieuwe game gekregen, treffend genaamd Crash Bandicoot: It’s About Time. Het verhaal gaat verder op het punt waar de originele trilogie is gestopt. Als je die niet hebt gespeeld, dan kan je de games nu spelen in een nieuw jasje én met korting.
De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is namelijk een remastered versie van de eerste drie Crash Bandicoot games: Crash Bandicoot uit 1996, Cortex Strikes Back uit 1997 en Warped uit 1998.
In de games moet de gelijknamige held de snode plannen van Doctor Neo Cortex stoppen. Daarvoor moet Crash een weg zien te vinden door uitdagende levels, die vol zitten met vijanden en pittige platform-secties. Met de N. Sane Trilogy heb je daarnaast de keuze om de originele features van de game te gebruiken of moderne elementen, zoals automatische savepoints.