Nintendo en LEGO komen met nieuwe Mario sets

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 18:30
Nintendo heeft ons onlangs weer een splinternieuw project laten zien in samenwerking met LEGO. De twee bedrijven brengen namelijk weer een aantal leuke LEGO sets uit van Mario en Peach.

Nintendo trakteert op LEGO

Mario dag zit nog vers in ons geheugen en we mochten weer een hele boel nieuwe Mario content verwelkomen. Ook LEGO ontbreekt hier niet aan want hoewel de samenwerking tussen de wereld van Mario en LEGO al een tijdje bestaat worden er weer een paar leuke sets aan toegevoegd.
We mogen met de nieuwste Lego sets namelijk een diepere duik nemen in wat onbekender terrein. Zo komen er een aantal nieuwe sets uit van bestaande Mario personages. We kunnen ons gaan verheugen op nieuwe LEGO sets van Boswer, Toadette en zelfs een aantal Koopalings. Hoewel deze sets veel positiefs tonen voor de toekomst en ons genoeg geven om naar uit te kijken is er nog een LEGO set onthuld die toch de meeste belangstelling lijkt te trekken.

De Princess Peach special

Onze favoriete Mario prinses kan natuurlijk niet achterblijven als we een aantal sets toevoegen. Princess Peach krijgt bijvoorbeeld een starter course set. De nieuwe set kan gebruikt worden om andere LEGO sets te combineren en is beschikbaar vanaf 1 augustus. Zo kun je op geheel eigen wijze een Mario wereld creëren door meerdere LEGO sets te combineren. De meest opmerkelijke set die is aangekondigd moet wel de Peach Castle set zijn.
Hoe vaak Princess Peach wel niet is ontvoerd door Bowser zou je bijna vergeten dat de prinses ook gewoon haar eigen kasteel heeft. Je zou je bijna afvragen waarom ze zo vaak ontvoerd wordt door de Mario schurk als je de grootte van haar eigen kasteel zou zien. Het Princess Peach kasteel kan net zoals de andere Mario sets gecombineerd worden tot één geheel. De sets zijn gemaakt op een manier waardoor je je eigen interactieve Mario wereld kunt samenstellen.
Het lijkt er dus op dat je er eindelijk voor kunt zorgen dat Bowser ver uit de buurt van haar kasteel blijft. Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om je favoriete Peach ontvoering na te spelen maar dat is een keuze die je helemaal zelf mag maken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties