Nieuwe Gran Turismo 7 patch lost flink aantal bugs op

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 19:00
gran turismo 7 headerf1643825170
Het nieuwste deel in de Gran Turismo-reeks kwam begin deze maand uit, en hoewel het racespel goed ontvangen werd ontvangen, vonden spelers toch een aantal kleine foutjes. Een nieuwe patch lost deze bugs in Gran Turismo 7 nu op.
Er worden ook nieuwe features toegevoegd met update 1.06. Zo kun je nu op het beeld zien hoe hard de wint waait en vanuit welke richting. Ook is Music Replay uitgebreid met 64 nieuwe nummers. Daarnaast lost de patch een aantal bugs op die aanwezig waren in de game sinds de dag één patch (1.05). Het belangrijkste probleem dat in deze update wordt aangepakt zijn de Menu Books.

Verschillende bugs opgelost

Veel spelers meldden dat sommige van de Menu Book-quests niet correct konden worden voltooid, waardoor de spelers niet verder kwamen in de game. Een andere bug zat in Menu Book #20, ‘Show Your Custom Wing’, die het spel liet crashen wanneer spelers ‘Licentieplaat’ selecteerden.
Een ander probleem in de game had te maken met een van de trofeeën, de Rain Royalty. Deze trofee wordt vrijgespeeld wanneer je alle missies voor nat weer hebt voltooid. Dit gebeurde alleen niet altijd correct.
Ook een glitch die juist in het voordeel van spelers werkte is verholpen. Deze glitch maakte het mogelijk om de Overtake-boost op de Super Formula Car voor de S-7-test te gebruiken. Hierdoor werd het veel makkelijker om aan de vereiste tijd te voldoen. Dankzij de patch kan dit nu dus niet meer. Daarnaast is ook het leaderboard gewist, maar de voortgang wordt wel bewaard voor individuele spelers.
De complete lijst met patch notes vind je hier.
Benieuwd wat XGN van Gran Turismo 7 vindt? Onze review kun je hier lezen.