Nintendo deelt nieuwe gameplay Zelda: Tears of the Kingdom

News
zaterdag, 22 april 2023 om 12:00
the legend of zelda tears of the kingdomf1675934329
Zelda-fans hebben er lang op moeten wachten, maar over minder dan drie weken is het eindelijk zover: de release van Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Nintendo heeft de afgelopen tijd een hoop nieuwe informatie gedeeld, waaronder de laatste trailer. Toch blijft het hier niet bij, want Nintendo Japan heeft nu nog wat nieuwe beelden gedeeld.
Het YouTube-kanaal van Nintendo Japan heeft een nieuwe video gedeeld met een overzicht van een aantal games geschikt voor de hele familie. Zo zijn er beelden van Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon, Animal Crossing: New Horizons én The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom te zien, begeleid door een vrolijk kinderliedje.

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom beelden tonen nieuw wapen

Het gaat om hele korte beelden waarin we onder andere zien hoe Link een boom omhakt en een speer met aan het einde een paddenstoel in zijn handen heeft. Het meest interessante aan de video is een nieuwe Fuse-creatie in de vorm van een handkanon. Link gebruikt dit wapen om een Stone Talus aan te vallen. Wie de beelden zelf wil bestuderen moet wel goed opletten, aangezien het om hele snelle fragmenten gaat.
Vorige week deelde Nintendo een nieuwe – en meteen de laatste – trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Al snel lekten er nog meer beelden naar buiten in de vorm van een tv-reclame. Deze reclame toonde niet eerder vertoonde beelden.