Nightingale krijgt gloednieuwe trailer

News
donderdag, 09 juni 2022 om 21:52
nightingalef1654803870
De trailer voor Nightingale legt de focus op de poorten die je gaat openen in de game en op de verschillende Realms die je via die poorten kunt bezoeken en van jou kunt maken. De game kreeg eerder ook al een cryptische trailer en de nieuwe trailer volgt die zelfde stijl.
Nightingale is dus een nieuwe mysterieuze game van een vrij onbekende ontwikkelaars Binary Charm en Daring Touch. Opvallend is dat deze game compleet gratis te spelen is. Je kan je dan ook aanmelden voor de beta via de website van Nightingale.
In de game ben je verloren in de Faerealm een sprankelende wereld vol mysterie en kleur. Je kan in de game gaan bouwen en verzamelen maar daarnaast moet je dus overleven in een onbekende wereld. Je kan op ontdekkingstocht in je eentje of met je vrienden in co-op modus zoals we dat steeds vaker zien in survival/building games.

Een game om voor altijd te blijven spelen

Door je Realm-kaarten te combineren en goed te gebruiken kan je voor eeuwig blijven spelen, want Nightingale is proceduraly generated, wat betekent dat je net als in Minecraft altijd nieuwe werelden zal blijven krijgen. Of Nightingale net zo'n groot succes wordt als Minecraft gaan we de aankomende tien jaar moeten zien.
Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. Wel is bekend dat je de game via Steam gaat kunnen spelen en dat Nightingale gebruik maakt van de wel bekende Unreal Engine software.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zoals de gloednieuwe Aliens-game die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we een oogverblindend level uit Call of Duty Modern Warfare 2. Verder kregen we ook nieuws over de Last of Us Remake.