Nieuwe 13 Reasons Why soundtrack door Selena Gomez

  Het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why komt er bijna aan. Daarom komt er ook een nieuwe 13 Reasons Why soundtrack bij, deze keer wederom van Selena Gomez

  Netflix

  Voor het eerste seizoen van 13 Reasons Why schreef Gomez ook de soundtrack voor de serie. Het liedje 'Only You' werd een enorme hit door de serie, ondanks dat de zangeres al enorm bekend was.

  De zangeres werd erg close met de cast van de serie en nam zelfs een tattoo samen met een paar van de acteurs. Ze speelde een grote rol in de productie van het eerste seizoen en heeft zich wederom bezig gehouden met de serie voor het komende tweede seizoen.

  13 Reasons Why soundtrack nu te luisteren

  Vandaag is de soundtrack van 13 Reasons Why vrijgegeven. Het nummer 'Back To You' lijkt vooral gericht te zijn op de relatie die zich tussen Hannah Baker en Clay speelt. Ook dit keer is het een vlot deuntje in een gezellig nummer, maar er zit ook weer zeker betekenis achter.

  Het tweede seizoen gaat op 18 mei in premiere op Netflix, dan zijn alle 13 afleveringen exclusief voor abonnees te zien op Netflix. Wil je meer weten over het verhaal van seizoen 2 van 13 Reasons Why? Bekijk hier ons artikel over de nieuwe 13 Reasons Why trailer.

  Netflix aanbod

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het nieuwste Netflix aanbod? Dat kan via onze Netflix pagina. Daar zie je dan ook gelijk wanneer nieuwe series worden toegevoegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.