Nieuwste Apple Airtag laat je snel voorwerpen terugvinden

  Tijdens de net afgelopen Apple Event introduceerde het miljardenbedrijf een aantal grote, nieuwe dingen. Eén van de nieuwste gadgets die geïntroduceerd werden is de nieuwste Apple Airtag. Wat kan je met deze Apple accessoire doen?

  De Apple Airtag is een kleine, elegant ontworpen accessoire die je helpt vermiste spullen terug te vinden. Je kan deze Airtag hangen aan bijvoorbeeld je sleutelbos, handtas of rugtas. Als je deze kwijtraakt, kun je met de Apple functie Zoek Mijn... de locatie terugvinden met behulp van de accessoire, doordat deze gadget aan bijvoorbeeld de sleutelbos gevestigd is.

  De gadget is een kleine, lichte accessoire met een ingebouwde speaker, waarmee je, met behulp van het geluid, de Airtag dat gevestigd is aan een voorwerp snel kan terugvinden.

  De Apple Airtag zorgt ervoor dat je je belangrijkste spullen niet snel meer kan kwijtraken. Alhoewel het de exacte locatie doorgeeft van jouw voorwerp, houdt het de locatiedata geheim met behulp van end-to-end encryptie.

  Bekijk hieronder de aankondiging van de nieuwste Apple gadget.

  Prijs Apple Airtag

  De Apple Airtag is, in vergelijking met andere gadgets, aardig goedkoop. Zo kan je ervoor kiezen om er één te kopen voor 35 euro, of een pak van vier, die 119 euro kost. De Airtag is vanaf vrijdag 23 april bestellen.

  Bestel hier de nieuwste Apple accessoire.

  De nieuwste accessoire bevat sowieso de Leren Key Ring in Zadel Bruin. Maar je kan ook ander, verschillende kleuren kopen zoals Baltic Blue voor 39 euro, rood voor 45 euro en kleuren zoals Sunflower, Deep Navy en Electric Orange voor 35 euro.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.