Nieuwe Xbox Series X controller onthuld

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 23:00
rsz xbox201f1620805167
Tijdens het gamen kijk je misschien niet bijzonder vaak naar je controller, maar op andere momenten zal hij vaak in je blikveld zijn. Dan is het wel zo leuk als hij er ook een beetje goed uitziet. Xbox lanceert per direct een controller in een nieuwe kleur.
Onlangs lekten er twee nieuwe kleuren voor de DualSense uit. Die zijn nog niet bevestigd, maar in kamp Xbox kunnen spelers wel aan de slag met een nieuwe controller. Deze heet Stellar Shift, nadat Xbox eerder kwam met Aqua Shift en Lunar Shift.
Op de controller lopen blauw en paars in elkaar over, afhankelijk van het licht. Op de achterkant hebben de handgrepen een soort nevelig patroon. Diezelfde nevels kun je als dynamische achtergrond op je console te zien krijgen als je een Stellar Shift controller aansluit.

Wanneer lanceert de Stellar Shift Xbox controller?

Als deze nieuwe kleur je wel aanstaat, hoef je niet al te lang te wachten. Je kunt hem per direct bestellen in de Microsoft Store, waarna hij deze week nog bezorgd wordt. De vorige Shift-controllers zijn ook elders verkrijgbaar, dus dat zal waarschijnlijk ook snel genoeg gebeuren met deze controller.
In elk opzicht behalve de kleur is Steller Shift een normale Xbox controller. Je hoeft hem dus niet in huis te halen voor een voordeel in games, maar er is natuurlijk niets mis mee als je gewoon een mooie controller wil. Hij kon nog wel eens heel goed bij Starfield passen, wanneer die game later dit jaar uitkomt.

Populair Nieuws