‘Nieuwe PS5 DualSense kleuren onderweg’

News
woensdag, 01 februari 2023 om 22:00
ps5 dualsense controllers nieuwe kleurenf1642160109
De PS5 is alleen verkrijgbaar in het wit, maar als dat je kleur niet is, kun je hem na aanschaf nog aanpassen. Daarvoor zijn faceplates beschikbaar voor de consoles en uiteraard wordt de DualSense ook in allerlei kleuren verkocht. Het lijkt er nu op dat er twee nieuwe kleuren bij komen.
De nieuwe kleuren zijn onder de aandacht gebracht door een Reddit-gebruiker. Wanneer je een DualSense aanmeldt voor reparatie moet je selecteren om welke kleur het gaat. Daarbij staan ook twee kleuren vermeld die helemaal niet bestaan.
Het gaat om Metallic Grey en Metallic Red. Volgens de Reddit-gebruiker die ze gespot heeft, staan ze er al maanden. Maar de gebruiker ging ervan uit dat het een fout was die snel rechtgezet zou worden. Nu ze er maanden later nog staan, ontstaat het vermoeden dat het wel degelijk kleuren zijn die op zeker moment op de markt gaan komen.

Nog meer PS5 hardware op komst?

Sony heeft de release van deze twee DualSense kleuren niet bevestigd en het is dan ook onduidelijk op wat voor termijn ze verschijnen (er van uitgaande dat ze verschijnen). Ook onduidelijk is of de PS5 er ook bijpassende faceplates voor krijgt. Het lijkt waarschijnlijk, aangezien die er wel zijn voor de tot dusver uitgekomen DualSense kleuren.
Andere hardware die we dit jaar mogelijk kunnen verwachten is een gloednieuwe PS5 console. Naar verluidt heeft deze een afneembare disc drive, wat met name de productie van de PS5 veel makkelijker moet maken en ook een voordeel is voor wie nu twijfelt tussen de All Digital editie of de gewone PS5. Dit nieuwe model is aan de binnenkant gewoon dezelfde console die nu verkrijgbaar is.

Populair Nieuws