GTA 5 is in 9 jaar 175 miljoen keer verkocht

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 23:30
gta 5 karaktersf1648131627
Take-Two Interactive maakte met recente kwartaalcijfers bekend dat Grand Theft Auto 5 175 miljoen keer is verkocht. Het bedrijf had ook nog wat te vertellen over het GTA 6-lek en Red Dead Redemption 2 dat 50 miljoen keer is verkocht.
Het bedrijf onthulde in november dat het bedrijf nog meer dan 170 miljoen exemplaren van GTA 5 heeft verkocht. Inmiddels zijn de exemplaren meer dan 175 miljoen keer verkocht in een korte tijd. De totale verkoop van het GTA-merk staat nu op 395 miljoen verkochte exemplaren, dit is tien miljoen keer meer dan drie maanden geleden.
Take-Two hoofd Strauss Zelnick laat weten dat de cijfers deels te danken zijn aan de recente Los Santos Drug War-update voor GTA Online. Het bedrijf belooft ook nog meer content updates voor later dit jaar.
Ook Red Dead Redemption 2 heeft een mijlpaal behaald. De game-exemplaren zijn 50 miljoen keer verkocht, dat is vier miljoen meer dan de afgelopen drie maanden. Red Dead Redemption heeft met deze verkochte exemplaren een mijlpaal gehaald en daarmee de verwachtingen bij Take-Two overtroffen. Er zijn ook meer Red Dead Online-spelers bijgekomen dan een jaar eerder.
gta 5 headerf1648131237
Zelnick zei ook nog wat over het lekken van GTA 6 “We nemen het lekken zeer serieus en ze stellen ons allemaal teleur, het is echt frustrerend en verontrustend voor het team. Als zakelijke aangelegenheid worden we niet beïnvloed, maar als een persoonlijke kwestie en een emotionele kwestie, worden onze teams getroffen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties