Update - 'Nieuwe Media Markt PS5 voorraad direct uitverkocht'

News
vrijdag, 19 maart 2021 om 9:00
ps5 logof1582113891
Nog op zoek naar de PlayStation 5? Dan moet je vandaag bij Media Markt zijn. Vandaag zou de winkelketen namelijk een nieuwe voorraad krijgen om 10 uur die via de website gekocht kan worden.

Update - Media Markt PS5 voorraad meteen uitverkocht

Media Markt had inderdaad een mail gestuurd over de PS5 voorraad die om 10 uur vanochtend live zou gaan. Dat gebeurde ook, maar zoals al een beetje ingeschat kon worden was de voorraad meteen weer weg. In totaal waren er 2200 PS5 exemplaren binnengekomen die als bundels verkocht werden en dat gebeurde in luttele seconden.
Een gamer die letterlijk met meerdere PC's aan het verversen was greep zelfs naast de voorraad, zo snel ging het. Toen hij verhaal ging halen bij Media Markt via Twitter, kreeg hij het volgende terug:
Originele bericht:
Dit meldt Techtastic op basis van een nieuwsbrief die Media Markt zou hebben verstuurd. Er wordt niet gesproken over hoeveel exemplaren van de PS5 er te koop zullen zijn. Het zou gaan om bundels met de PS5 Disc Edition en een game of accessoire erbij. Wat er precies naast de console in de bundel zit, is nog niet bekend, maar om 10 uur gaan we daar hopelijk achter komen als dit gerucht waar is.

PS5 voorraad nog steeds niet aan te slepen

Sony's nieuwe console is na een paar maanden uit te zijn nog steeds moeilijk verkrijgbaar. De console is overal telkens uitverkocht en veel gamers zitten nog met 'lege handen'. Winkels als Game Mania voorzien geen vrije voorraad in 2021, maar soms is er toch een sprankje hoop zoals nu in het geval van Media Markt die bundels aanbiedt. Ook Coolblue biedt regelmatig PS5 bundels aan via een loting. Daarbij is het een kwestie van geluk om er een te mogen kopen.
Wij houden in ons overzicht netjes bij waar de PS5 precies te koop is. Check dat overzicht daarom regelmatig!