'Vrije voorraad PS5 bij Game Mania in 2021 onzeker'

News
vrijdag, 29 januari 2021 om 17:30
ps5 controllerf1592919068
De PlayStation 5 is overal uitverkocht. De gamers die nog op een PS5 wachten, speuren ongetwijfeld regelmatig websites zoals Game Mania af op zoek naar nieuwe voorraad. In een gesprek dat XGN.nl met Game Mania had werd gemeld dat een vrije voorraad voor de PS5 in 2021 onzeker is.
Op de website van Game Mania wordt gemeld dat de console niet leverbaar is en momenteel ook niet te reserveren is. Naar aanleiding van de medeling en het huidige voorraadtekort van de PlayStation 5 namen wij contact op met Game Mania. De klantenservice van de winkelketen wist ons te vertellen dat de PS5 wel geleverd wordt door Sony, maar dat dit slechts mondjesmaat is.

PS5-voorraad sterk afhankelijk van keuzes van mensen op de wachtlijst

Game Mania biedt mensen met een reservering de unieke service dat ze gebeld worden zodra er nieuwe consoles binnen zijn. De reserveringen worden chronologisch afgewerkt, waarbij mensen alsnog de keuze krijgen of ze een discversie van de PS5 of de All Digital Edition willen hebben. Mede hierdoor is het niet te melden hoe lang het duurt voordat beide edities weer leverbaar of te reserveren zijn. Hierover kan Game Mania verder geen uitspraken doen, maar verwijst wel naar de website waar meer informatie over het reserveren van de PS5 voorbij komt zodra dit weer kan.
Naar aanleiding van dit gesprek hebben we nog contact gezocht met een woordvoerder van Game Mania, maar hierop hebben wij helaas nog geen antwoord vernomen. Zodra we dit hebben zullen we dit bericht updaten met eventuele nieuwe informatie. Wij houden ook voor je in de gaten waar de PS5 te koop is. Voor die informatie kun je in ons speciale PlayStation 5 bericht terecht!

Populair Nieuws